De Europese unie en haar invloed op het Vlaamse onderwijssysteem : De gelijkwaardigheid van diploma's in de Europese unie - Vossaert, Alain (Gent : Universiteit Gent, 1996)
Fonds VCIM
Licentiaatsverhandeling Universiteit Gent
Nederlands
Scriptie