De Eerste opvang van Turkse ouders na perinatale dood : Uitdaging tot cultuurgevoelige hulpverlening - Vande Putte, Elisabeth (Leuven : KU Leuven, 1991)
Fonds VCIM
Licentiaatsverhandeling K.U.Leuven
School voor Maatschappelijke Gezondheidszorg, Centrum voor Ziekenhuiswetenschap
Nederlands
Scriptie