Het Gemengde huwelijk : Een empirisch-beschrijvende case-study van het nationaal gemengde huwelijk in Overijse - Jena, Dirk (Leuven : KU Leuven, 1981)
Fonds VCIM
Licentiaatsverhandeling KU Leuven
Nederlands
Scriptie
Keywords: huwelijk; Overijse