Huwelijksvoorwaarden in het islamitisch huwelijksrecht van Marokko : van de doctrine tot de praktijk. - Boumans, Louis (Maastricht : RUL, 1992)
Fonds VCIM
Licentiaatsverhandeling Rijksuniversiteit Limburg (NL) (nu: Universiteit Maastricht)
Nederlands
Scriptie