Interculturele bemiddelaars in de gezondheidszorg : Onderzoek naar opvattingen over en omgang met het takenpakket - Bert, Barbara (Gent : Universiteit Gent, 1995)
Fonds VCIM
Licentiaatsverhandeling UGent
Nederlands
Scriptie
Keywords: gezondheidszorg; interculturele communicatie