Homoseksualiteit in de hedendaagse tijd : overzicht van terminologie en theorieën over homoseksualiteit en strafbaarheid van homoseksualiteit in België in de negentiende en twintigste eeuw - Ascoop, Francis (Gent : UGent, 2005)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure