De invloed van de holebibeweging op de politieke besluitvorming - Knockaert, Jan (Gent : Universiteit Gent, 2005)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentieetsverhandeling UGent
Nederlands
Thesis
Keywords: holebi-bewegingen; politiek beleid