Het Rode Vaderland : de vergeten geschiedenis van de communautaire spanningen in het Belgisch socialisme voor WO I - Van Ginderachter, Maarten (Tielt Gent : Lannoo Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, 2005)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie