Lesbisch zijn beleven in autonome lesbiennegroepen (1974-1984) : een historisch-pedagogisch onderzoek naar de institutionele én beleefde geschiedenis van de eerste Vlaamse lesbiennegroepen - Wagemans, Wendy (Leuven : KU Leuven, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling K.U.Leuven
Nederlands
Thesis