Evolutie der konventionele wedden 1964-1968 = Évolution des salaires conventionnels 1964-1968. - Bond der Bedienden, Technici en Kaders (BBTK); Syndicat des Employés, Techniciens et Cadres de Belgique (SETCa) (Brussel Bruxelles : BBTK SETCa, 1969)
Fonds Emilienne Brunfaut
Nationaal Congres gehouden op 27, 28 en 29 maart 1969
Nederlands
Frans
Monografie