De invloed van het homosexuele netwerk op de gebruikte sexuele technieken : een onderzoeksnota - Vincke, John; Sabbe, Luc; Prinsen, Hugo (1988)
Fonds Suzan Daniel - FSD
In: tijdschrift voor sociologie, jrg. 9, nr. 3 (1988)
Nederlands
Artikel