De invloed van omgevingsfactoren op de relatie tussen seksuele technieken en aids - Vincke, John; Sabbe, Luc; van Hecke, E. (1988)
Fonds Suzan Daniel - FSD
In: Tijdschrift voor Seksuologie, 12 (1988), p. 96-104
Nederlands
Brochure