Potenrammers : vandalisme tegen mensen - van den Boogaard, Henk; van Stolk, Henk (Den Haag : Vuga, 1992)
Fonds Suzan Daniel - FSD
In: Recht der werkelijkheid, (1992), p. 57-70. - Themanummer "Cultuur en delict" onder red. van J. Fiselier en F. Strijbosch
Nederlands
Artikel