Stedelijk overleg aids Antwerpen : aids-werking 1987-1992 - Coppieters, Christine; Stad Antwerpen. Departement voor sociale zaken, volksgezondheid en milieu. Dienst volksgezondheid; Van Damme, Pierre (Antwerpen : UIA-Epidemologie en sociale geneeskunde, 1992)
Fonds Suzan Daniel - FSD
Nederlands
Monografie