Goed verkeerd : geschiedenis van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen in Nederland - Ossewold, Jurriënne; Verstraeten, Paul (Amsterdam : Amsterdams Historisch Museum, 1989)
Fonds Suzan Daniel - FSD
Nederlands
Brochure