Acquired immune deficiency syndrome : 100 vragen en antwoorden over aids - Departement van Volksgezondheid van New York; Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) (Antwerpen : Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 1987)
Fonds Suzan Daniel - FSD
Nederlands
Brochure