De beerton deel 2 [Bladmuziek]. - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) (Antwerpen : Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie, 1963)
Deze brochure bevat volgende liederen
O Suzanne
Alouette
Gregor
My Bonnie
Ce n'est pas moi
Clementine
Sixpence
Hava Naguila
Give me that old-time religion
Jeanneton
Nobody knows the trouble I've seen
Die Ossewa
Er was eens een advakaat
La Giga
Bobbejaan
Deep river
La Huat sur la montagne
Op enen boom een koekoek
Une fleur au chapeau
NJN Congreslied 1947
Go down Moses
Hoog op de gele wagen
Il était un petit navire
Moeke er staat een vrijer voor de deur
Oh soldier would you marry me
Avanti Populo
Ballastliedje
Brandewein
Au bord de la rivière
Swing low, sweet chariot
Lodewijk
God made man
Komt vrienden in de ronde
Home on the range
My old Kentucky home
De boottrekkers van de Wolga
Johanna
Rote Husaren
Cock Robin
Der Bootsmann
Der haring
Die Thalmann-Kolonne
Die Moorsoldaten
Waltzing Mathilde
Siebzehn Mann
Zwart laat je scheren
Hine Matov
Nederlands
Frans
Engels
Duits
Brochure
Keywords: liederenbundel