Janet van Antwerpen en van Gent... - Roze Aktiefront (RAF) (Antwerpen : RAF, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Uitgegeven naar aanleiding van de Algemene Vergadering van de Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit
Nederlands
Brochure