AIDS - Van Bekkum, D.W. (Leiden : Stichting Bio-Wetenschappen en Maatschappij, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Themanummer: Cahiers Bio-Wetenschappen en Maatschappij, 9de jrg., no. 2, april 1984
Nederlands
Brochure