Homo en lesbisch emancipatiebeleid in Den Haag : eindrapport - werkgroep homo-emancipatie en -nondiskriminatie (Den Haag : werkgroep homo-emancipatie en -nondiskriminatie, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie