Vier recente successen van 100 jaar heteroterreur : vier lange verhalen over seksuele opvoeding en het klein worden van de NSVH ter gelegenheid van 100 jaar NVSH, 7 november 1981 - Füss, Ben (1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bevat: De opmars van de seksuele voorlichting ; Het mirakel van de transsexualiteit ; De exclusiviteit van het homo-probleem ; De ontdekking van de porno als zondebok
Nederlands
Brochure