Informatiemap voor de tweede jaarmarkt lesbische en homostudies : een inventarisatie en presentatie van onderzoeken op lesbisch en homogebied - Werkgroep Lesbische / Homostudies EUR (Rotterdam : Erasmus Universiteit, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure