Verslag werkconferentie Roze Rimpels : zichtbaar maken van (de problematiek van) oudere lesbische vrouwen en homomannen. (Amsterdam : anbo SAD-Schorerstichting COC, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure