Homoseksuelen en kinderen krijgen : een verkennende studie in de demografie - de Groot, Bert (Amsterdam : Planologisch Demografisch Instituut, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Oorspr. tit.: Voortplanting en homoseksuelen
Nederlands
Monografie