De zelf-beleving als uitdagings-situatie : een kwalitatieve analyse van de levensloop van een aantal personen die zichzelf als homofiel beschouwen - Sanders, G.J.E.M. (Groningen : Instituut voor Sociale Psychologie, 1968)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Monografie