Meningen over homosexualiteit : een onderzoek naar beeldvorming en attituden bij de meerderjarige Nederlandse bevolking - Meilof-Oonk, S. (Amsterdam : Stichting tot Bevordering Sociaal Onderzoek Minderheden, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deel 1: tekst
Nederlands
Monografie