Homoseksualiteit en wetenschap : een inleiding in lesbische en homostudies - Segers, Jeanne C.M.; Lesbische en homostudies Tilburg; Smit, Anne M. (Tilburg : Katholieke Universiteit Tilburg, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Artikelenbundel
Nederlands
Brochure