Moleculair-genetisch onderzoek naar erfelijke factoren in sexueel gedrag : analyse van berichten en commentaren in de Nederlandse pers naar aanleiding van een publicatie over het verband tussen markers op het X-chromosoom en mannelijke homosexualiteit - van 't Hoog, Arno; Rijksuniversiteit Leiden (RUL) (Leiden : RUL, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Stageverslag Instituut voor Theoretische Biologie RULeiden
Nederlands
Monografie