Het cement van onze samenleving : over vrouwen en homoseksualiteit in extreem-rechts denken en waarin de wortels van dit denken gelegen zijn - Ziekenheiner, Karen (Utrecht : Instituut voor Ontwikkelings-psychologie, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doktoraal-skriptie - Instituut voor Ontwikkelings-psychologie Utrecht
Nederlands
Thesis