Naar een verbreding van de homo-emancipatiebeweging - Waller, Philip (Rotterdam : Sociale Akademie Rotterdam, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Afstudeerskriptie kultureel werk Sociale Akademie Rotterdam
Nederlands
Thesis