Lijden in lust : onderzoek naar 14 jaar SM in de Nederlandse homoporno - Hoogeveen, Geert; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU); van Zessen, Gertjan; van Busschbach, Jan (Utrecht : RUU, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie