Der Tod in Venedig von Thomas Mann : Rezeption des homoerotischen Elements - Luijs, John; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU) (Utrecht : RUU, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatverhandeling Universiteit Utrecht
Duits
Monografie