Overzicht van de cijfergegevens over de AIDS-epidemie in België - Het AIDS Team (Antwerpen : Het AIDS Team, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Op basis van de toestand op 31 december 1991, zoals beschreven in het rapport van het Instituut voor Hygiëne en Epidemiologie
Nederlands
Brochure