Lesbische subcultuur : kiezen en delen - Sterkenburg, Antine (Leeuwarden : Sociaal Hoger Onderwijs Friesland, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doktoraal skriptie Sociaal Hoger Onderwijs
Nederlands
Thesis
Keywords: lesbische vrouwen