Rapport over een instelling : G.O.C. (Gespreks- en onthaalcentrum) - Perot, Ania; Kosynsky, Pat (Kortrijk : Rijks Sociale School, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Oefening Rijks Sociale School Kortrijk
Nederlands
Monografie