Homoseksualiteit en Europa : bijdragen voor de konferentie van de Partij van de Arbeid op 19 november 1983 - Ruygrok, Willemien; Huijsen, Coos; Swalen, Louis (Amsterdam : PvdA-Homogroep, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
'Homoseksualiteit en Europa' is een initiatief van de Partij van de Arbeid in het kader van de informatiekampanje van de Europese verkiezingen
Nederlands
Brochure