Het samenlevingscontract : politieke gunst of maatschappelijke noodzaak? : sociologische analyse van een actueel thema - Keuleers, Ann (Leuven : KU Leuven, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling, KUL
Nederlands
Thesis
Keywords: Samenlevingscontracten