Geregistreerd samenwonen en homoseksueel ouderschap : een heteroseksueel monopolie doorbroken? - Cappaert, Nancy; Rubben, Ingeborg (Gent : RUG, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
3de lic. rechten, RUG
Nederlands
Thesis