'Homohuwelijken' of homohuwelijken? : partnerschapsregistratie in België - Vannieuwenhuyse, Nico (Leuven : KU Leuven, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Seminariewerk 2de lic. rechten KUL
Nederlands
Brochure