Ladies almanack : van hun sterrebeelden; hun manen; hun stonden en standen; verduisteringen; eveningen; van hun eb, hun vloed, hun jaargetijden; alsmede een gedetailleerd relaas van hun turbulenties bij dag en bij nacht - Barnes, Djuna; Vooren, Martha (Amsterdam : In de Knipscheer, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie