Ontwenning : autobiografische notities, gedichten, dromen, analysen - Stefan, Verena; van Hengel, Ria (München [Amsterdam] : Rogner [en] Bernhard De Harmonie, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie