Je lichaam, je leven : het lijf-boek voor vrouwen door het vrouwengezondheidscollectief uit Boston - Pott, Heleen; van der Sluys, Liesbeth; Meulenbelt, Anja (Amsterdam : Bert Bakker, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie