Homoseksualiteit bij vrouwen : geïllustreerde gids over lesbisch plezier - Sisley, Emily L.; Harris, Bertha; Moors-Mommers, Mariëtte; Gilbert, Yvonne; Raymond, Charles; Faulkner, Patricia (Haarlem : Rostrum, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Oorspr. Engelse tit.: The joy of lesbian sex
Nederlands
Monografie