Liederenkeuze uit Di Mey playsant [Bladmuziek]. (Gent : S-Plus Gent-Eeklo Seniorenvereniging Bond Moyson Oost Vlaanderen, 2004)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmarsch
Mariannelied
ABVV-marsch
Wij schrijden onder 't sterrenheir
Pionierslied
Deense Socialistenmarsch
De rode Smeden
Morgenrood
La Marseillaise
Strijdlied der Weense Arbeiders
Het Lied van de Veensoldaten
Solidariteitslied
Lied der Overlevenden
Onsterfeljke offers
Warschawjanka
Saam zijn wij sterk
Het Lied der Vrijheidsscharen
Le Chat des Partisans
De Gedachten zijn vrij
Broeders, verheft u ter vrijheid
Achturenmarsch
Banierzang
Het Kanalje
Uit der Dagen grauwe Zorgen
Als wij schrijden
De jonge Garde
Beurt onze vlaggen
Kameraadschapschapslied
Kameraden, wij macheren
Rode Valkenmarsch
Zwerftocht
Bij 't krieken der Dagen
Het Zonlicht tegemoet
Hoog op de gele Wagen
Zangerlied
Wat is de Wereld wijd
De Zwerver
Mulderslied
Kom zing mij een Lied
Mee kamperen
't Is Meie
Het leven tegemoet
En als wij marcheren
Hij die de wolken volgen wil
Geniet het leven
Den Uil
De Scheresliep
'k Heb mijn Wagen volgeladen
Vier weverkens
Clementijne
En 's Avonds
Gertjie
My Bonnie
Ek sal jou kry
Te Kieldrecht
Spotliedje
Anne Marieken
Di Mey Playsant
Die Wintern is vergangen
Schoon lief hoe ligt gij hier
De Mei is gekomen
Schoon lieveken
De Pinksterblom
Naar Oostland willen wij rijden
Di Ossewa
Sarie Marais
Wiegelied
Vaarwel en goede nacht
Kom toch
Laat ons zingen
Een vreemde arme snuiter
Nachtegalencanon
Welkom
Lieve Lente
Lentecanon
De Wielewaal
Wordt wakker
Broeder Jacob
Hemel en Aarde
Vivaviv
O, Denneboom
Vrolijke Kerstmis overal
Hoge Nacht
Stille Nacht
Bandiera Rossa
Ciao bella ciao
Die Thalmankolonne
Hymne van de Riego
Drum links, zwei, drei
O-li-o-la
Venceremos
We shall overcome
Si tous les gars du monde
La Carmagnole
An die Freude
Gedeeltelijke heruitgave
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen