Eigen aard : grepen uit de Vlaamse folklore - Peeters, Karel Constant (Antwerpen : De Vlijt, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Peeters, Karel Constant, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: volkskunde; folklore; Vlaanderen