700.000 nieuwe jobs nu : 2,5 miljoen slecht behuisde mensen! : dat oplossen = de werkloosheid oplossen : zonder loonsvermindering! - Mandel, Ernest; Socialistische Arbeiderspartij (SAP) (Brussel : SAP, 1987)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure