Een beetje anders : de historiek en receptie van de lesbische film in België in de periode 1930 t.e.m. de jaren '70 - Lambrecht, Caroline (Gent : UGent, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licntiaatsverhandeling UGent
Nederlands
Thesis