Vrouwen aan de toog? Het lesbisch uitgaansleven in Gent vanaf de jaren '50 - De Vulder, Nele (Gent : UGent, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling UGent
Nederlands
Scriptie
Keywords: jaren '50.; lesbische vrouwen; Gent