Studie van de relatie tussen (B)SP(.A) en ABVV tijdens de periode 1960-2000 - De Geyndt, Dimitri (Gent : UGent, 2004)
Korte historische schets van de relatie tussen socialistische vakbond en socialistische partij en de culturele component van deze relatie. Uitvoerige behandeling van structurele component d.w.z.: in welke mate werkten partij en vakbond samen tijdens de periode 1960-2000?
Licentiaatsverhandeling UGent
Nederlands
Scriptie
Keywords: BSP; SP; sp.a.; ABVV; 1960 - 2000.