Het 'kleine verschil' en de grote gevolgen : vrouwen over zichzelf, begin van een bevrijding. - Schwarzer, Alice (Amsterdam : Feministische uitgeverij Sara, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie